top of page
Resized_Screenshot_20230721_095131_Instagram-01.jpeg

Healing

Under healingen använder jag universums helande kraft. Det är mitt andliga team som vägleder mig att "skicka" healingkraften dit du behöver den bäst här och nu. Healingkraften gör att din kropp stimuleras och aktiverar din kropps läkningsförmåga. 

Oavsett om du upplever fysiska, mentala, själsliga obalanser eller blockeringar kan healingen leda till ökad känsla av harmoni, hälsa och välmående. Healingen är även ett bra komplement till stresshantering. Det ger en stunds djup avslappning och återhämtning.

 

OBS att healing inte kan bota sjukdomar utan enbart starta din kropps läkningsförmåga. Ibland kan det behövas att man tar flera behandlingar efter varandra för att få bästa effekten. 

 

Under sessionen sitter du eller ligger på en brits och slappnar av med intentionen att ta emot healing kraften. Jag kommer vägleda dig dit.

 

Vi börjar alltid sessionen med information vad som kan hända och hur jag jobbar samt att vi avslutar alltid på samma sätt med ett samtal vad som har kommit fram och reflekterar tillsammans.

 

Du kan även boka healing på distans och effekten är lika kraftfull som på plats. Vi har samma förberedelser innan och samtal efter som på plats.

Pris: är 1100:-/timme på plats.

På distans 1100:-/ timme, 650:-/30 minuter

bottom of page