top of page
Resized_20230730_090055-01.jpeg

Nära & kära

Önskar du kontakt med någon när och kär som lämnat jordelivet till andra sidan så kan du boka den här tjänsten. Det går till så att du meddelar mig innan eller när vi träffas vem eller vilka du vill ha kontakt med eller om du bara vill låta dina nära och kära själva bestämma.

När anden kommer så kommer han/hon visa sig för mig på det sätt han/hon vill. Jag kommer att be personen att beskriva sig själv så bra så du kan indentifiera han/hon. Personen kommer sedan förmedla budskap till mig, vad han/hon vill framföra. Du får också möjlighet att ställa frågor. Alla frågor går bra utom om död, allvarlig sjukdom/olycka eller tredje person.

Anden förmedlar sig genom min syn, hörsel, känsel och luktsinne. Varje möte med någon från andevärlden blir unikt eftersom de har olika sätt att uttrycka sig på. Ibland kan också något djur, oftast husdjur, följa med och förmedla någonting.

 

Det går bra att komma max två tillsammans på denna timme. Vill ni komma flera till t.ex. möhippa, kalas så är det bara att skriva till mig så går det att ordna en sians.
 

Pris: är 1100:-/timme på plats

På distans 1100:-/timme

bottom of page